Training snellezen: in-company

Nederlands meest populaire 1-daagse training snellezen bij jou op locatie

Volg de training snellezen samen met je collega’s. Leer hoe je minimaal twee keer zo snel kunt lezen, beter kunt begrijpen wat je leest en makkelijk kunt onthouden tijdens onze training snellezen. Zo bespaar je tijd en blijf je up-to-date!

Volg samen met je collega’s Nederlands meest populaire in-company
training snellezen bij jou op locatie in het Nederlands of Engels.

1 dag

van 09:00 tot 17:00 uur inspirerend van begin tot eind

Met je collega’s

efficiënter, leuker maar ook: goedkoper

Beste cursus

3 jaar op een rij uitgeroepen tot “Beste Opleider van Nederland”

Ook maatwerk

toegespitst op jullie team, organisatie en doelstellingen

Deze in-company training snellezen is de oplossing als jullie dagelijks te maken hebben met:

training-snellezen
 • LEESWERK

  stapels leeswerk op je bureau en in kasten

 • CONCENTRATIE

  afdwalen tijdens het lezen van lange documenten en literatuur

 • TIJDGEBREK

  geen tijd om bij te blijven in je vakgebied met boeken en vakliteratuur

 • BESLUITVORMING

  moeite met keuzes maken door de grote hoeveelheid aan informatie

 • MOTIVATIE

  ‘geen zin’ in het verwerken van noodzakelijke leesstof in je werk die je interesse niet heeft

 • CREATIVITEIT

  moeilijk op gang komen (writer’s-block) bij het schrijven van omvangrijke documenten als rapporten, notulen, scripties, brieven en e-mails

 • GEHEUGEN

  vergeten van namen, getallen, volgordes en feiten.

 • STRUCTUUR

  onvoldoende overzicht bij het structureren en voorbereiden van presentaties, leerstof en vergaderingen

 • BEGRIP

  tijdrovend om door te dringen tot de kern van complexe informatie en problemen

Volg net als honderden andere grote en kleine organisaties Nederlands meest populaire in-company training snellezen bij jou op locatie.

Samen met je collega’s leer je binnen 1 dag de beste technieken op het gebied van snellezen, geheugentechnieken en mindmappen anno 2018. Wij brengen jullie volledig op de hoogte van alle actuele methodes en invalshoeken. Snel leren lezen was nog nooit zo eenvoudig.

Ontvang kosteloos en vrijblijvend een offerte voor een in company training Snellezen samen met je collega’s bij jou op locatie

Lees alles over onze maandelijkse 1-daagse open training Snellezen bij jou in de buurt, waaraan je individueel of samen met enkele collega’s kunt deelnemen bij ons op locatie

Dit is wat deze incompany training snellezen jullie oplevert in de praktijk:

Hogere productiviteit

verdubbel meetbaar je leessnelheid zonder tekstbegrip te verliezen

Snel leren lezen

snel leren lezen zonder tekstbegrip te verliezen

Minder stress

voorkom dat informatie zich opstapelt en onrust oplevert

Meer creativiteit

verhoog je creativiteit en het vermogen om problemen op te lossen

Meer capaciteit

verwerk complexe informatie sneller en onthoud ze beter

Meer vrije tijd

houd meer tijd over voor de dingen die echt belangrijk voor u zijn

Kortom: verdubbel meetbaar je leessnelheid zonder tekstbegrip te verliezen.

Zo pakken wij dat aan in deze 1-daagse training snellezen:

cursus snellezen
Inhoud

Meer productiviteit

 • verdubbel meetbaar je leessnelheid zonder tekstbegrip te verliezen
 • verwerk ontspannen de dagelijkse lawine aan informatie
 • doe meer in minder tijd
 • verhoog je motivatie en concentratie
 • breng overheadkosten omlaag
 • behaal een (concurrentie)voorsprong door je productiviteit te verhogen

Minder stress

 • voorkom dat informatie zich opstapelt en onrust oplevert
 • houd makkelijker overzicht

Meer capaciteit

 • verwerk complexe informatie sneller en onthoud ze beter
 • vergeet nooit meer namen, nummers, volgordes en feiten

Meer creativiteit

 • verhoog je creativiteit en het vermogen om problemen op te lossen
 • activeer het ongekende potentieel van je brein door anders te leren denken
 • genereer makkelijker nieuwe ideeën

Meer vrije tijd

 • houd meer tijd over voor de dingen die echt belangrijk voor je zijn
Aanpak

Over de technieken die je leert in deze 1-daagse training snellezen, geheugentechnieken en mindmappen

1. Sneller lezen en beter begrijpen

Door het leren toepassen van snellezen kun je in kortere tijd de dagelijkse stroom van informatie op een ontspannen wijze verwerken en blijf je makkelijker up-to-date in de gebieden die voor jou belangrijk zijn.

Een gemiddelde kantoorwerker leest met een snelheid van +/- 200 à 250 woorden per minuut. Bij aanvang van de training snellezen wordt een nulmeting gedaan om je huidige leessnelheid vast te stellen. Aan de hand van de meest recente inzichten en technieken op het gebied van snellezen, leer je daarna om je leessnelheid meetbaar te verdubbelen naar +/- 500 woorden per minuut, waarbij een goed begrip van de inhoud centraal staat. Zo reduceer je met behulp van snellezen een uur leeswerk tot een half uur. Veel deelnemers lukt het om na afloop van de training door voldoende oefening de leessnelheid nog verder op te voeren. Gedurende de training worden regelmatig metingen gedaan om je vooruitgang in zowel snelheid als begrip vast te stellen.

Belangrijke informatie: leessnelheden boven de 600 woorden per minuut zijn wetenschappelijk bewezen onmogelijk. Cursus-aanbieders die beweren dat cursisten kunnen leren lezen met snelheden boven de 600 woorden per minuut, verkopen lucht. Wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat bij leessnelheden boven de 600 woorden per minuut het begrip daalt naar een onbruikbaar niveau. Lees hierover meer bij onze veelgestelde vragen.

2. Mindmappen breinvriendelijk informatie structureren

Mindmappen biedt je nieuwe mogelijkheden voor het verbeteren van je geheugen, concentratie en creativiteit. Met mindmappen kun je op zeer eenvoudige wijze de meest complexe informatie beter structureren en onthouden. De toepassing van mindmappen kent geen grenzen, de techniek is onder meer geschikt voor het structureren van informatie, plannen, ideeën genereren, werkstukken en presentaties voorbereiden, rapporten schrijven, studietoepassingen en nog veel meer.

3. Geheugentraining en makkelijker informatie onthouden

Ontdek hoe je brein informatie opslaat en nog belangrijker hoe je deze kunt onthouden en herinneren kunt activeren op de momenten dat je ze nodig hebt. Namen en feiten zijn niet langer frustraties omdat de situaties waarin je het even niet meer weet zeldzaam zullen zijn. Het ontwikkelen van je geheugen zal bijdragen aan de verruiming van je creatieve geest, het vermogen om problemen op te lossen en het besparen van kostbare tijd.

Nazorg

1 maand, 3 maanden of 6 maanden nazorg? Veel te kort! Uit eigen ervaring weten we dat effectief snellezen een levenslang leerproces is. Daarom nemen wij onze taak en jouw investering heel serieus. We bieden jullie gratis onbeperkte follow-up aan na deelname aan onze 1-daagse in-company snellees training.

Van ‘goede voornemens’ naar ‘goede gewoonten’

Door de praktische opzet van ons trainingsprogramma slagen de meeste deelnemers erin om zelfstandig de geleerde technieken en inzichten consequent in de dagelijkse praktijk toe te passen en te implementeren. Binnen enkele weken leidt dit op natuurlijke wijze tot nieuwe goede gewoonten op het gebied van effectiever werken.

 Dit proces is echter niet voor elke deelnemer even gemakkelijk en vanzelfsprekend. Een extra steun in de rug kan daarom helpen. Na afloop van onze 1-daagse open training kun je onbeperkt (!) gratis gebruik maken van de volgende follow-up mogelijkheden:

 • Skype- of telefonische coaching: heb je iets niet helemaal begrepen of kom je ergens niet uit? Dan helpen we je gewoon gratis per telefoon of Skype verder totdat je de fijne kneepjes van slimmer werken 100% in de vingers hebt.
 • Vraagbaak: heb je een korte vraag of wil je graag nog meer weten over een bepaald onderwerp uit de training? E-mail ons even en we helpen je vlot gratis verder.
 • Artikelen & nieuwsbrief: blijf altijd up-to-date over de laatste nieuwe ontwikkelingen op het gebied van snellezen met onze inspirerende gratis artikelen.
 • Tests en voortgang: wil je weten hoe je ervoor staat en wat je eventueel nog verder kunt verbeteren? Bel gratis met een van onze trainers om samen je voortgang door te nemen.

Extra follow-up modules

Als extra ondersteuning bieden wij naast de bovengenoemde gratis follow-up faciliteiten diverse andere nazorg mogelijkheden in de vorm van ‘follow-up modules’. Deze modules helpen om te komen tot een duurzame gedragsverandering en maximaal rendement. In overleg met jou kijken we graag welke van onze optionele follow-up modules het beste past bij de situatie van de deelnemers. Je leest hierover alles in een vrijblijvende offerte.

Garantie

Beste Opleider van Nederland 2013, 2014 & 2015

Wij zijn uitgeroepen tot ‘Beste Opleider van Nederland 2013 & 2014’ in de opleidingscategorie ‘persoonlijke effectiviteit’. Je volgt dus niet zomaar een snellees cursus, maar de best beoordeelde met de meeste tevreden deelnemers!

100% tevredenheidsgarantie

Als je het beloofde resultaat niet behaalt, dan is dit voor ons risico. Onze tevredenheidsgarantie geldt zowel voor onze 1-daagse open trainingen als onze 1-daagse in-company trainingen.

Hoe werkt de tevredenheidsgarantie?

Indien de beoogde resultaten naar aanleiding van de deelname aan onze 1-daagse training niet naar wens behaald zijn, ontvang je persoonlijke begeleiding totdat het resultaat naar tevredenheid behaald is (zie ook onze onbeperkte follow-up).

Extra service: blijf altijd up-to-date

Als extra service mogen alle deelnemers aan onze 1-daagse open trainingen en 1-daagse in-company trainingen de rest van hun leven dezelfde training in de vorm van onze maandelijkse open training tegen kostprijs keer op keer weer volgen. Onze trainingen worden continu doorontwikkeld, hiermee blijf je dus altijd up-to-date met de laatste nieuwe technieken en inzichten.

Ervaringen

Je mag van ons verwachten dat we enthousiast maar óók kritisch zijn over onze eigen trainingen en werkwijze. Maar wat vinden de deelnemers van onze trainingen? Wij besteden veel aandacht aan het objectief evalueren en optimaliseren van onze trainingsprogramma’s op basis van feedback. Zo houden we onze snellees programma’s nu én in de toekomst toonaangevend.

Enkele reacties van deelnemers:

“Ik vond de training geweldig. De materie was praktisch en eenvoudig te integreren in de dagelijkse werkzaamheden. Ik heb genoten. Het was enorm leuk om te ervaren om in korte tijd zoveel progressie te maken met het lezen in relatie tot het begrip van de tekst. het mindmappen en geheugtrainingtips waren erg nuttig en leuk.”

Marcel van der Weijden (Springest beoordeling 9)
“De training ging heel anders dan ik verwachtte, Niet schuin door de bladzijde heen lezen oid, maar echt een techniek aanleren waardoor je sneller leest, zonder de tekst minder te begrijpen. Het was erg verrassend om te merken dat de (eenvoudige) technieken echt werkten! Doordat de trainer ook nog eens enthousiast en erg leuk was, vloog de tijd voorbij.”

Petra Grooten Anbergen (Springest beoordeling 9)
“Trainer kon de lesstof uitstekend overbrengen op de groep. Veel afwisseling tussen praktijk en theorie. Door veel te oefenen tijdens de les begrijp je de theorie beter. Fijn dat de training ook inhouse gegeven kan worden.”

Van Wijk (Springest beoordeling 10)
“door veel interactie en praktijk ervaringen en veel geleerd. Meteen toepasbaar en absoluut een meerwaarde. Had ik dit maar eerder gedaan of geweten....”

Brigitte Francot (Springest beoordeling 9)
“Het was een interactieve cursus met een mogelijkheden tot directe toepassing. Dit maakte het zeer waardevol, omdat je zo direct het verschil kon ervaren. Veel nuttige tips gekregen, die goed te gebruiken zijn in uiteenlopende werkvelden.”

Iris Vaessen (Springest beoordeling 8)

“Met een goede balans tussen theorie en praktijk, is het van het begin tot het eind een hele inspirerende training. Een absolute aanrader voor iedereen.”

Cecile Halsema (Springest beoordeling 10)
Kosten

Een in company snellees training is ook voor jouw organisatie haalbaar en een uitstekende investering in het potentieel van je team.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor een in company training bij jou op locatie, stuur ons een e-mail met je wensen of bel met ons: +31 (0)46 4811 055 en we denken graag met je mee over het samenstellen van een inspirerend programma dat is afgestemd op jullie mensen en werksituatie.

“Het was een TOP! training. Deze training is naast leerzaam ook nog bijzonder onderhoudend.”
Sabine Willems-Wutzlhofer

Ontvang kosteloos en vrijblijvend een offerte voor een in company groepstraining samen met je collega’s bij jou op locatie

Lees alles over onze maandelijkse 1-daagse open trainingen bij jou in de buurt, waaraan je individueel of samen met enkele collega’s kunt deelnemen bij ons op locatie

3 keer op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie ‘Persoonlijke Effectiviteit’
2013 / 2014 / 2015

“Jullie mogen van ons verwachten dat we enthousiast maar óók kritisch zijn over onze eigen trainingen en werkwijze. Door continu te vragen om feedback van onze klanten en deze te gebruiken voor verdere optimalisatie, houden we onze training snellezen nu én in de toekomst toonaangevend.”

In 2013, 2014 én 2015 zijn we drie keer op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland.

Wat zeggen je voorgangers over deze training snellezen?

“Geweldige training, door een zeer kundige en enthousiaste trainer. Aanrader voor iedereen die meer tijd wil overhouden voor meer werk of vrije tijd. De aangereikte tips en tricks zijn zeer efficiënt en snel toepasbaar in je werkomgeving of dagelijkse beslommeringen.”

Richard Post (Springest beoordeling 9)
“Ik vond de training heel goed; de balans tussen theorie en praktijk was goed en de trainer was een rolmodel voor hetgeen hij over wilde dragen. Ik ga de technieken zeker toepassen.”

Mariette Cruijssen (Springest beoordeling 10)
“De training was leuk, intensief en praktisch. Veel afwisseling in werkvormen en niet te veel theorie. Het enthousiasme van de trainer werkte aanstekelijk. Zelfs met veel voorkennis krijg je nog nieuwe ideeën en tips.”

Claessens (Springest beoordeling 9)

4629 cursisten hebben Tijdwinst.com beoordeeld met een 8.6100

Beste opleider

drie jaar op rij verkozen tot “Beste opleider van Nederland”

landelijke dekking

wekelijkse trainingen op diverse locaties in Nederland en België

100% tevreden

garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, dan is dit voor ons risico

Score: 8,6

op basis van 4629 cursisten beoordelingen op Springest en Klantenvertellen

Follow-up

gratis onbeperkte follow-up na afloop van je deelname aan de 1-daagse training

Ontvang kosteloos en vrijblijvend een offerte voor een in company groepstraining samen met je collega’s bij jou op locatie

Lees alles over onze maandelijkse 1-daagse open trainingen bij jou in de buurt, waaraan je individueel of samen met enkele collega’s kunt deelnemen bij ons op locatie

Heb je vragen?

Bel ons, we helpen je graag verder:

046 4811 055 *

Of mail ons je vraag: info@tijdwinst.com

* Vanuit België: 0031 46 4811 055
Maandag t/m vrijdag • 08:00 tot 20:00 uur

Maatwerk training?

Vertel ons vrijblijvend over de uitdagingen waarmee jullie te maken hebben.

Vraag een voorstel aan en laat je verrassen door onze aanpak.

8,6
10 0
Tijdwinst.com
4629 Beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Gratis slimme tips!

Laat je maximaal 2x per maand inspireren met slimme tips voor een druk én leuk (werk)leven:

Maximaal 2x per maand.
Geen spam, beloofd!

X