Over ons

Wie zijn Snellezen.com & Tijdwinst.com?

De website snellezen.com is onderdeel van Tijdwinst.com, een onderneming die sinds haar oprichting in 1999 trainingen geeft onder het motto:
1 dag, praktisch en gegeven door échte experts.

Tijdwinst.com is gespecialiseerd in slimmer (samen)werken en persoonlijke effectiviteit. We verzorgen 1-daagse trainingen op het gebied van feedback geven, gesprekstechnieken, assertiviteit, time management, snellezen, thuiswerken en leidinggeven.

Wij verzorgen praktische cursussen, workshops en lezingen door heel Nederland, België en soms ook (ver) daarbuiten voor onze Engelstalige internationale klanten.

Onze mensen

Björn

Directeur en eigenaar

“Mensen die willen, zoeken mogelijkheden. Mensen die niet willen, zoeken redenen.”

Sinds hij in 2008 bij Tijdwinst.com begon als trainer heeft hij vele duizenden mensen getraind en sprak hij op vele congressen.

Björn’s passie ligt bij slimmer werken en het optimaliseren van werkprocessen. Hij zoekt altijd naar praktische oplossingen die werken én die vol te houden zijn. Hij gelooft er heilig in dat je mensen hierbij het beste inspireert door zelf helemaal 100% ‘walk the walk’ te zijn en nooit zaken uit te dragen waar je zelf niet volledig achter staat.

Als leidinggevende houdt hij niet van vergaderen en verstoppertje spelen. Björn houdt van knopen doorhakken, taken verdelen, duidelijke afspraken maken en doen wat je gezegd hebt. Binnen Tijdwinst.com focust hij zich op het ontwikkelen van nieuwe producten en voedt hij onze blogs met interessante input. Zijn trainingen en congressen kenmerken zich als vlot, direct toepasbaar en voorzien van een gezonde dosis humor.

Gerald

Oprichter

Be as proud of what you choose not to do, as you are of what you do.

Hij heeft Tijdwinst.com in 1999 opgericht vanuit zijn passie voor persoonlijke effectiviteit en optimalisatie. Enkele jaren geleden heeft hij Tijdwinst.com overgedragen aan Björn, maar hij blijft graag betrokken bij het bedrijf waarmee het voor hem allemaal begon. Hij voorziet Tijdwinst.com nog altijd van advies en spart regelmatig mee over nieuwe ideeën.

Gerald is een ondernemer in hart en ziel, en ziet altijd en overal kansen. Hij is breed geïnteresseerd, altijd van alle nieuwste ontwikkelingen op de hoogte en zet dat met keihard werken om in mooie nieuwe initiatieven.

In het dagelijkse leven is hij eigenaar van een succesvolle internetonderneming, die hij runt en laat groeien volgens de principes en processen die hij in het verleden bij Tijdwinst.com met veel plezier uitdroeg.

Nadine

Account Manager

“Klanten willen niet praten met een verkoper, maar wel met een goede adviseur.”

Toen Nadine bij Tijdwinst solliciteerde, werd ons één ding vrijwel direct duidelijk: deze vrouw is zó georganiseerd dat het zelfs ons intimideerde. Gelukkig combineert ze deze gestructureerde Ying met een warme en sympathieke Yang-persoonlijkheid en staat ze altijd voor iedereen klaar.

Ze heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot de spin in het web en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Ze batcht taken, verwerkt kilometers mail, plant al onze trainingen, houdt contact met alle klanten en is altijd ‘in control’.

Als onderwijskundige hebben onze klanten aan haar de perfecte sparringpartner. Ze probeert je namelijk niet zomaar ‘snel’ een training te verkopen, maar helpt je om een duurzame oplossing te vinden waarmee jij en je collega’s meer plezier uit jullie werk(leven) halen. In overleg met de trainers zorgt zij er vervolgens voor dat de training optimaal aansluit bij de verwachtingen.

Inge

Communicatie Adviseur

Either write something worth reading or do something worth writing.

Creatief in zowel woord als beeld en geïnteresseerd in alles dat te maken heeft met persoonlijke ontwikkeling. Attent, humoristisch en scherp. We kennen weinig mensen op deze wereld die zo ad rem en gevat zijn als Inge.

Inge is het creatieve brein achter alles wat we publiceren. Ze schrijft artikelen, redigeert teksten van onze gastschrijvers, beheert onze social media kanalen, stelt onze nieuwsbrieven samen en doet dit allemaal terwijl ze een noise cancelling headset draagt en concentratieverhogende muziek luistert.

Planningen en time management neemt ze heel serieus: afspraak is afspraak. Ze mist nooit een deadline. Ever. Inge stopt niet wanneer ze moe is, Inge stopt pas wanneer het af is. Wat ze hiervoor terug wil? Chocolade.

Angelo

Website & media consultant

The only way to do great work is to love what you do.

Angelo is zo iemand die altijd kalm blijft, die zich niet laat meeslepen in valse spoedjes en zo massa’s werk verzet. We hebben Angelo nog nooit gestresst gezien. We geloven simpelweg niet dat het mogelijk is. Nuchter, gestructureerd, een hart van goud en altijd bereid om te helpen.

Voordat Angelo jaren geleden bij Tijdwinst kwam werken, was hij als project manager verantwoordelijk voor het begeleiden van de bouw van complexe websites.

Hij houdt in zijn eentje al onze websites in de lucht en doet daarvoor allerlei dingen die niemand begrijpt. Hij doet ook niet langer de moeite om het ons uit te leggen. We knikten toch alleen maar. Hij doorzag het al snel.

Door hem loopt alles wat digitaal is op rolletjes, zijn onze backoffice processen geautomatiseerd en zijn we nog nooit één dag uit de lucht geweest.

Patrick

Senior trainer en consultant

“Geweldige dingen gebeuren zelden binnen je comfortzone.”

Patrick vindt zichzelf ‘een klein beetje een perfectionist’. Wij vinden hem vooral heel goed in understatements. Met de combinatie van aanstekelijk enthousiasme, gedegen vakkennis en jarenlange werkvloer-ervaring wil hij iedere training opnieuw de állerbeste training geven die hij ooit zal geven. Daar zijn niet alleen wij, maar – belangrijker nog – onze cursisten altijd érg over te spreken.

Zijn vermogen om ‘droge kennis’ begrijpelijk te verwoorden en te combineren met warm persoonlijk contact, zorgde er in het verleden voor dat hij bij een groot bankwezen door kon groeien in diverse managementfuncties. Zijn passie voor trainen en coachen was uiteindelijk de reden waarom hij besloot zelf zijn baan op te zeggen, zijn hart te volgen en trainer te worden.

Naast trainingen geven, is hij binnen Tijdwinst ook betrokken bij het ontwikkelen van materialen, begeleidt hij maatwerktrajecten en coacht hij onze trainers.

David

Trainer en consultant

Je hebt geen invloed op wat er op een dag allemaal op je afkomt. Wel op hoe je daarmee omgaat.

David is een techneut mét people skills en bezit een innemende persoonlijkheid. Hij heeft een passie voor alles dat te maken heeft met techniek en slimmer werken, en probeert daarnaast ook alles zelf uit: van geheugentechnieken en mindmapsoftware, tot de nieuwste apps en technieken op het gebied van time management. Het maakt hem een inspirerend voorbeeld (en soms een heel klein beetje nerdy).

We zijn didactisch allemaal sterk, maar David is een overdrachtskunstenaar pur sang. Hij analyseert, draagt input aan en stimuleert zijn cursisten om zelf met oplossingen te komen. Zo creëert hij draagvlak waarmee ze de tips enthousiast in de praktijk kunnen brengen.

David schrijft naast zijn werk voor Tijdwinst.com voor productiviteitsblogs als Lifehacking.nl en is als projectmanager en kartrekker verbonden aan diverse (non-profit) projecten die als doel hebben om jongeren te interesseren in techniek.

Patrick

Trainer en consultant

“Goed zijn in timemanagement is goed zijn in het bepalen wát je gaat doen en wannéér je dat gaat doen.”

Patrick is altijd benieuwd naar de werksituatie in iedere organisatie waar hij komt. Hoe functioneert het team, wat motiveert hen, wat gaat er goed, wat kan er beter? Hij krijgt er energie van om dit te doorgronden en om dit bij deelnemers inzichtelijk te maken. Patrick zoekt daarbij graag naar oplossingen die passen bij het DNA van de organisatie en de mensen die er werken.

Naast zijn werk voor Tijdwinst.com doceert hij diverse economische vakken aan de UvA en Nyenrode en is hij als vakcoördinator verantwoordelijk voor het aansturen van docenten. Dit vraagt van hem dat hij zelf 100% ‘walk the walk’ is en overzicht heeft in eigen werk en dat van studenten en teamleden.

Zijn stijl kenmerkt zich als interactief, energiek en luchtig, maar met een serieuze ondertoon. Patrick is een fanatiek sporter: hij rende een marathon onder de 3 uur en was Nederlands kampioen ‘Steeplechase’. Wij vragen ons af waar hij al die energie vandaan haalt.

Paul

Trainer en consultant

“Als je geen planning hebt, creëren mooie kansen alleen maar onrust.”

Hij was zelf jarenlang event manager en groeide door tot event director. Hij gaf leiding aan een team van event managers en organiseerde met hen o.a. “De week van de ondernemer”.

Hij weet hoe belangrijk het is om zaken goed op orde te hebben, proactief te zijn, verwachtingen te managen, contact te houden met je klanten en zelf de regie te blijven houden. Als leidinggevende haalde Paul er energie uit om nieuwe medewerkers hierin te coachen. De kennis en ervaring die Paul in deze periode heeft opgedaan op het gebied van slimmer (samen)werken, draagt hij nu met veel passie over aan onze cursisten.

Paul is een krachtige en energieke persoonlijkheid die overal het positieve in zoekt, maar staat voor wat hij zegt. Hij weet altijd een ontspannen en fijne sfeer neer te zetten en staat ondertussen continue ‘aan’. Hij analyseert situaties, komt razendsnel tot de kern van de zaak, draagt maatwerkoplossingen aan en spoort mensen zo aan om zichzelf te verbeteren.

Ciska

Trainer en consultant

Zelfkennis is een noodzakelijke voorwaarde voor expertise en senioriteit.

Ze begon als verpleegkundige, studeerde daarna gezondheidswetenschappen, volgde uiteindelijk de opleiding tot trainer en was jarenlang trainer en coach bij KPMG. Daar leerde ze hoe ze teams in uiteenlopende bedrijfstakken moest trainen en coachen op het gebied van communicatie en persoonlijke effectiviteit.

Haar manier van werken is praktisch en helder, met een flinke dosis (zelf)relativering. Haar directe, persoonlijke benadering leidt snel tot tastbare resultaten. Zij gaat er van uit dat hoe dichter de veranderingen bij de persoonlijkheid van de klant liggen, hoe steviger ze beklijven.

De sfeer tijdens haar trainingen is ontspannen, transparant en humorvol, en ze weet alles wat ze zegt (en doet) een bepaalde nuchterheid mee te geven. Naast haar werk beoefent Ciska Taekwon-do en geeft hierin ook met veel plezier les.

Ingrid

Trainer en consultant

Benader iemand zoals hij is en hij blijft zo. Benader iemand zoals hij kan worden en zo wordt hij.

Ingrid heeft jarenlange ervaring met het trainen van zorgverleners op het gebied van communicatie, leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Ze zet deze expertise ook met veel plezier in bij andere sectoren. Ze is toegankelijk, eerlijk, enthousiast en altijd geïnteresseerd in de ander.

Haar trainingen kenmerken zich door haar persoonlijke benadering. Met respect en vertrouwen wakkert ze de intrinsieke motivatie bij haar deelnemers aan om zo een blijvende gedragsverandering op het vlak van communicatie in gang te zetten.

Naast haar werk voor Tijdwinst.com is ze docent en trainer communicatie- en reflectieonderwijs bij de faculteit geneeskunde van Maastricht University en is ze een fanatieke hardloopster.

Job

Trainer en consultant

“Grote resultaten bereik je door klein te beginnen en routinematig te werken.”

Job was 14 jaar managing partner bij een groot internetbureau dat internationaal opereerde. In de online wereld heeft hij de stormachtige ontwikkeling van verschillende start-ups meegemaakt en stuurde een team van zo’n 30 mensen aan, variërend van heel creatief tot heel technisch.

Hij leerde in die tijd hoe belangrijk het is om je prioriteiten helder te hebben en werkprocessen te optimaliseren. Hij vindt het belangrijk om niet alleen kritisch te kijken naar ‘wat’ je doet maar ook ‘hoe’ je dat doet. Zowel bij jezelf als met je team.

We durven gerust te zeggen dat Job geobsedeerd is door alles wat te maken heeft met productiviteit en slimme gewoontes. Hij is zowel gecertificeerd Scrum Master als gediplomeerd Zen Meditatie Coach en krijgt er energie van om cursisten te helpen met het veranderen van hun (werk)gewoontes, zodat ze meer plezier halen uit hun werk- en privé-leven.

Daan

Trainer en consultant

Overzicht hebben maakt het verschil tussen echte werkdruk en beleefde werkdruk.

Daan heeft een passie voor trainen en het geven van presentaties. Hij krijgt er energie van als hij zijn boodschap zo kan verpakken dat mensen meegezogen worden in zijn verhaal en uiteindelijk iedereen naar buiten stuurt met tips die voor hem of haar relevant zijn.

Zijn achtergrond als gedragseconoom maakt dat hij een bijzondere interesse heeft voor gedrag, gedragsverandering en groepsprocessen. Hij gelooft hierdoor in het maken van kleine stappen die vol te houden zijn in plaats van grote veranderingen die dat niet zijn. Zijn stijl kenmerkt zich daardoor als ‘lekker praktisch’.

Toen we hem vroegen wat zijn hobby was, kregen we als antwoord: “voetbal op serieus niveau, iets onder de top van de hoogste amateurs”. We weten nog steeds niet hoe goed hij nou echt is.

Serge

Trainer en consultant

“Routines zijn sterker dan discipline. Bouw dus aan routines voor wat jij belangrijk vindt.”

Serge heeft een achtergrond in zowel organisatieverandering als marketing. Ook deed hij onderzoek naar abrupte cultuurverandering in organisaties. Hij heeft jarenlange ervaring als trainer op het gebied van gedragsverandering, leiderschap en communicatie. Door zijn interesse in persoonlijke effectiviteit kwam hij terecht bij Tijdwinst.com.

Aan de start van onze samenwerking stelde hij voor om eerst een half jaar uit te trekken om zijn eigen manier van werken tot in de puntjes te optimaliseren. We zagen al snel dat dit niet nodig was: er viel weinig te verbeteren. Zijn voorstel tekende echter wel wie hij is: Serge geeft de volle 100%, wil altijd goed voorbereid zijn en gelooft heilig in ‘practice what you preach’.

Serge inspireert cursisten met praktische inzichten die passen bij zowel de persoon als de organisatie. Als mensen-mens creëert hij in zijn trainingen een veilige leeromgeving zodat mensen vanuit hun comfortzone in hun learningzone kunnen komen.

Gus

Chief Happiness Officer

“Be the person your dog thinks you are.”

In navolging op onze eigen artikelen over een kantoorhond opperde Björn in een opwelling om er ook één te nemen. Het gevolg: bijval alom en een hele rits puppy-foto’s in de groepsapp. Kortom: geen weg meer terug. 2 weken later kwam Gus in dienst. Pas daarna dachten we na over de gevolgen van het hebben van een pup op kantoor….

Gus is onze wandelende ‘stress relief’. Hij ziet erop toe dat we regelmatig een blokje omgaan, dat we niet vergeten om pauze te nemen en vertedert ons met simpele dingen als schattig kijken (elke keer raak!) of door ongegeneerd op z’n rug in slaap vallen met een speeltje in z’n mond.

Weet wel: Gus neemt de cultuur binnen Tijdwinst.com heel serieus. Hij respecteert concentratiebubbels en heeft het flexibel werken volledig omarmt: hij houdt afwisselend kantoor in onze vergaderruimte, de keuken, de gang (lekker koel) en de open office.

Tijdwinst.com helpt mensen en organisaties om hun kostbare tijd zo optimaal mogelijk te benutten en hun focus te behouden op de zaken die voor hen het meest belangrijk zijn.

Waarom kies je voor Tijdwinst.com?

 • Beste Opleider

  drie keer op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland – 2013 / 2014 / 2015

 • Specialist

  expert én marktleider in time-management, snellezen en slimmer werken

 • Gemiddelde score: 9.2

  op basis van +5000 beoordelingen van cursisten op Klanten Vertellen

 • 100% tevredenheidsgarantie

  als je het beloofde resultaat niet behaalt, dan is dit voor ons risico

 • Follow-up

  gratis onbeperkte follow-up na afloop van je deelname aan de 1-daagse training

 • Gunstige tarieven

  vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte aan voor een in-company training

 • Internationaal

  ook Engelstalig en Franstalig (bij een in-company training)

Lees alles over onze populaire 1-daagse open trainingen bij jou in de buurt

Lees alles over een 1-daagse in-company training bij jou op locatie

Heb je vragen?

Bel ons, we helpen je graag verder:

085 – 06 510 19 *

Of mail ons je vraag: info@tijdwinst.com

* Vanuit België: 0031 85 – 06 510 19
Maandag t/m vrijdag • 08:00 tot 20:00 uur

Maatwerk training?

Vertel ons vrijblijvend over de uitdagingen waarmee jullie te maken hebben.

Vraag een voorstel aan en laat je verrassen door onze aanpak.

Gratis slimme tips!

Laat je maximaal 2x per maand inspireren met slimme tips voor een druk én leuk (werk)leven:

Maximaal 2x per maand.
Geen spam, beloofd!

© Copyright 1999 – - Tijdwinst.com (een handelsnaam van SRS Consulting B.V.)
X