Workshop snellezen en lezingen

Organiseer een workshop snellezen of één inspiratiesessie over een van onze andere onderwerpen.

Ben je op zoek naar een kort maar krachtig interactief programma over modern snellezen, mindmappen, geheugentechnieken, braintraining of studievaardigheden? Kijk dan naar de inhoud van onze workshop snellezen en alle andere mogelijkheden die wij bieden.

Inmiddels weten vele organisaties en congresbureaus hun weg naar ons te vinden voor energieke inspiratiesessies van 20 minuten tot een halve dag,
gewoon door het jaar heen op kantoor of tijdens speciale evenementen en congressen.

Kort en krachtig

van 20 minuten tot een halve dag (in overleg met jou)

Frisse boost

boordevol praktische tips en inspirerend van begin tot eind

Actueel

altijd de laatste nieuwe tips en inzichten

Beste opleider

3 jaar op een rij uitgeroepen tot “Beste Opleider van Nederland”

Score: 9,2

in het afgelopen jaar en meer dan 5000 beoordelingen in totaal

Hoe kun je je medewerkers een frisse boost geven in hun productiviteit?
Of op welke wijze kun je congresbezoekers verrassen met een actueel thema dat hen op persoonlijk niveau zal aanspreken?
Wij helpen je graag op weg met wat inspiratie.

De volgende thema’s zijn het meest gevraagd voor onze interactieve workshops en lezingen:

Workshop Snellezen

Tijdens het lezen dwalen onze gedachtes constant af, laat ons tekstbegrip soms te wensen over en bereiken we nooit de snelheid die we zouden kunnen bereiken. In deze workshop snellezen geven we je inzicht in het proces van lees- en informatieverwerking en leren we je een leestechniek aan waarmee je jouw leessnelheid kunt verhogen zonder daarbij concessies te doen aan het tekstbegrip.

Workshop Geheugentechnieken

Ons brein is de belangrijkste tool die we hebben. Toch weten de meesten van ons maar weinig over hoe het brein en het geheugen functioneert. In deze workshop geven we je inzicht in hoe je geheugen werkt, hoe je het proces van informatieverwerking zelf kunt aansturen en hoe je met behulp van enkele praktische (en leuke!) geheugentechnieken alles kunt onthouden dat je maar wilt onthouden.

Workshop Mindmappen

Zelf informatie verwerken is de beste manier om informatie te begrijpen en te onthouden. Daarom maken mensen samenvattingen. Mindmappen tilt het maken samenvattingen, planningen, analyses, het schrijven van stukken en nog veel meer zaken naar een volgend niveau. De techniek helpt je om informatie te verwerken op een manier die past bij hoe je brein werkt. Hierdoor begrijp en onthoud je het beter.

Workshop Strategisch denken met mindmappen

Sun Tzu schreef ooit “Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win”. Vooraf een complex probleem analyseren door feiten te ordenen, verbanden bloot te leggen en te anticiperen op mogelijke gevolgen is cruciaal in het bepalen van de beste strategie. Mindmappen blijkt hierin al jaren het  geheime wapen van veel juristen.

Workshop Studievaardigheden: Effectief studeren

Weten hoe je brein informatie verwerkt en opneemt is de eerste stap om je studieproces te optimaliseren. Veel studievaardigheidslessen zijn te theoretisch en vaak ronduit saai. Tijdens onze workshop geven we je praktische inzichten over hoe brein werkt, geven we handvatten waarmee je jouw eigen leer- en informatieproces kunt optimaliseren en reiken we je de nieuwe leer- en plan apps aan.

Workshop Inspirerend presenteren

Bij een goede presentatie is de vorm minstens zo belangrijk als de inhoud. Niemand raakt geïnspireerd door iemand die van de hak op de tak springt, monotoon spreekt en constant met z’n rug naar het publiek staat terwijl hij z’n overvolle slides staat voor te lezen. Tijdens deze korte workshop leer je hoe je jouw presentatievaardigheden naar het volgende niveau  tilt.

Kortom: leer effectiever werken met minder stress in een moderne veeleisende werkomgeving.

Interactieve workshop of lezing?

Een korte inspiratiesessie, boordevol energie, variërend van 20 minuten tot maximaal een halve dag voor een groep tot en met 50 personen noemen wij een workshop.

Wil je graag in één keer een groep met meer dan 50 personen laten inspireren, dan noemen wij dat een lezing.

3 keer op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie ‘Persoonlijke Effectiviteit’

“Je mag van ons verwachten dat we enthousiast maar óók kritisch zijn over onze eigen trainingen en werkwijze. Door continu te vragen om feedback van onze klanten en deze te gebruiken voor verdere optimalisatie, houden we onze trainingsprogramma’s nu én in de toekomst toonaangevend.”

Wij zijn drie keer op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland.

Wat zeggen deelnemers?

“Ik vond de training heel goed; de balans tussen theorie en praktijk was goed en de trainer was een rolmodel voor hetgeen hij over wilde dragen. Ik ga de technieken zeker toepassen.”

Mariette Cruijssen (Springest beoordeling 10)

“Geweldige training, door een zeer kundige en enthousiaste trainer.
Aanrader voor iedereen die meer tijd wil overhouden voor meer werk of vrije tijd. De aangereikte tips en tricks zijn zeer efficiënt en snel toepasbaar in je werkomgeving of dagelijkse beslommeringen.”

Richard Post (Springest beoordeling 9)

“Met een goede balans tussen theorie en praktijk, is het van het begin tot het eind een hele inspirerende training. Een absolute aanrader voor iedereen.”

Cecile Halsema (Springest beoordeling 10)

Meer dan 5000 cursisten hebben Tijdwinst.com beoordeeld met een 9.3

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een korte workshop of een lezing, stuur ons een e-mail met je ideeën of bel met ons: 085 – 06 510 19 en we denken graag met je mee over het samenstellen van een inspirerend tijdwinst-programma voor je collega’s of gasten.

Ontvang kosteloos en vrijblijvend een offerte voor een inspirerende workshop of lezing bij jou op locatie

Lees alles over onze maandelijkse 1-daagse open trainingen bij jou in de buurt, waaraan je individueel of samen met enkele collega’s kunt deelnemen bij ons op locatie

Heb je vragen?

Bel ons, we helpen je graag verder:

085 – 06 510 19 *

Of mail ons je vraag: info@tijdwinst.com

* Vanuit België: 0031 85 – 06 510 19
Maandag t/m vrijdag • 08:00 tot 20:00 uur

Maatwerk training?

Vertel ons vrijblijvend over de uitdagingen waarmee jullie te maken hebben.

Vraag een voorstel aan en laat je verrassen door onze aanpak.

Gratis slimme tips!

Laat je maximaal 2x per maand inspireren met slimme tips voor een druk én leuk (werk)leven:

Maximaal 2x per maand.
Geen spam, beloofd!

© Copyright 1999 – - Tijdwinst.com (een handelsnaam van SRS Consulting B.V.)
X