Organiseer een workshop snellezen of één inspiratiesessie over een van onze andere onderwerpen. Ben je op zoek naar een kort maar krachtig interactief programma over modern snellezen, mindmappen, geheugentechnieken, braintraining of studievaardigheden? Kijk dan naar de inhoud van onze workshop snellezen en alle andere mogelijkheden die wij bieden.

Interactieve workshop of lezing?

Inmiddels weten vele organisaties en congresbureaus hun weg naar ons te vinden voor energieke inspiratiesessies van 20 minuten tot een halve dag, gewoon door het jaar heen op kantoor of tijdens speciale evenementen en congressen. Een korte inspiratiesessie, boordevol energie, variërend van 20 minuten tot maximaal een halve dag voor een groep tot en met 50 personen noemen wij een workshop. Wil je graag in één keer een groep met meer dan 50 personen laten inspireren, dan noemen wij dat een lezing.

Ik zoek een training voor mij alleen

Nadine
Account manager

Heb je vragen of wil je advies?

+31(0)85-0651019
Stuur een bericht

Klanten geven ons een 9.3

Thema’s voor onze interactieve workshops en lezingen

Hoe kun je je medewerkers een frisse boost geven in hun productiviteit? Of op welke wijze kun je congresbezoekers verrassen met een actueel thema dat hen op persoonlijk niveau zal aanspreken? Wij helpen je graag op weg met wat inspiratie. De volgende thema’s zijn het meest gevraagd voor onze interactieve workshops en lezingen.

 


 • Workshop snellezen

  Tijdens het lezen dwalen onze gedachtes constant af, laat ons tekstbegrip soms te wensen over en bereiken we nooit de snelheid die we zouden kunnen bereiken. In deze workshop snellezen geven we je inzicht in het proces van lees- en informatieverwerking en leren we je een leestechniek aan waarmee je jouw leessnelheid kunt verhogen zonder daarbij concessies te doen aan het tekstbegrip.


 • Workshop mindmappen

  Zelf informatie verwerken is de beste manier om informatie te begrijpen en te onthouden. Daarom maken mensen samenvattingen. Mindmappen tilt het maken samenvattingen, planningen, analyses, het schrijven van stukken en nog veel meer zaken naar een volgend niveau. De techniek helpt je om informatie te verwerken op een manier die past bij hoe je brein werkt. Hierdoor begrijp en onthoud je het beter.


 • Workshop studievaardigheden: effectief studeren

  Weten hoe je brein informatie verwerkt en opneemt is de eerste stap om je studieproces te optimaliseren. Veel studievaardigheidslessen zijn te theoretisch en vaak ronduit saai. Tijdens onze workshop geven we je praktische inzichten over hoe brein werkt, geven we handvatten waarmee je jouw eigen leer- en informatieproces kunt optimaliseren en reiken we je de nieuwe leer- en plan apps aan.


 • Workshop geheugentechnieken

  Ons brein is de belangrijkste tool die we hebben. Toch weten de meesten van ons maar weinig over hoe het brein en het geheugen functioneert. In deze workshop geven we je inzicht in hoe je geheugen werkt, hoe je het proces van informatieverwerking zelf kunt aansturen en hoe je met behulp van enkele praktische (en leuke!) geheugentechnieken alles kunt onthouden dat je maar wilt onthouden.


 • Workshop strategisch denken met mindmappen

  Sun Tzu schreef ooit “Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win”. Vooraf een complex probleem analyseren door feiten te ordenen, verbanden bloot te leggen en te anticiperen op mogelijke gevolgen is cruciaal in het bepalen van de beste strategie. Mindmappen blijkt hierin al jaren het geheime wapen van veel juristen.


 • Workshop inspirerend presenteren

  Bij een goede presentatie is de vorm minstens zo belangrijk als de inhoud. Niemand raakt geïnspireerd door iemand die van de hak op de tak springt, monotoon spreekt en constant met z’n rug naar het publiek staat terwijl hij z’n overvolle slides staat voor te lezen. Tijdens deze korte workshop leer je hoe je jouw presentatievaardigheden naar het volgende niveau tilt.

Ervaringen van onze cursisten

Wij delen continu onze ervaringen en tips om je te inspireren.
Simone – Weesp

Een echte eye-opener

Tijdwinst.com legt in deze training heel goed uit op welke wijze er eigenlijk gewerkt moet worden. Dit leer je niet op je studie of in de beginjaren van je werk. Doe jezelf een plezier en volg deze training, je werk zal daarna een stuk makkelijker zijn.

Peter van den Brekel

Toepasbare tools met direct meetbaar resultaat

De in de training behandelde stof geeft je praktische tools, tips en kennis om direct een meetbare verbetering te zien bij jezelf en de groep. David Bakker brengt de training op een enthousiaste en leuke manier, met prettige oefeningen en een opzet in een logische volgorde.

Sander Verbaarschot

Energieke en interessante training

Enthousiaste trainer die inhoudelijk interessante onderwerpen behandelt op een manier dat je je een deelnemer aan Wedden dat? voelt. Je bent extra gemotiveerd en steekt er heel veel van op

Katleen Cuyvers

Heel waardevol om te volgen

Ik leerde er heel wat technieken om mee aan de slag te gaan. De lesgever bracht het op een zeer goede manier

Catharina Jessen

Een aanrader deze workshop voor mensen die veel beleidsstukken moeten lezen

De workshop snellezen, mindmapping en geheugentraining was heel leerzaam en leuk. De workshop werd met veel enthousiasme gebracht door Patrick.
Ik zal zeker deze ‘handleidingen’ gaan gebruiken.

Ank Wolf

Een training die zeker de moeite waard is.

De onderwerpen bleven boeiend, inspirerend en zijn direct toepasbaar op het werk maar ook privé. De training werd op een informele en boeiende manier gegeven door Patrick, een enthousiaste trainer!

Sylvia Veenstra

Leuk opleiding met een enthousiaste trainer die dingen goed uitlegt.

Zijn energie is aanstekelijk. top dag gehad een aanrader voor iedereen die wil leren snel te lezen en een geweldige mindmap te maken.

Jan-Dirk de Bruijn

Echt een aanrader!!!!

Vandaag een fantastische training mogen ontvangen van Tijdwinst.com. De trainer heeft mij “tips and tricks” bijgebracht om nog sneller begrijpend te leren lezen en geheugentechnieken bij te brengen.

Thomas Stam

Leuke training gehad van tijdwinst.com en ze maken hun naam waar.

Mijn leessnelheid is inderdaad verdubbeld! Goede mix van inhoud en oefeningen waarin je de stof gelijk toepast. De trainer sprak uit ervaring en bracht de theorie overtuigend. Er gaan veel droomverhalen rond op intern over snellezen (met onbewezen theorieën), deze training levert geen droom op maar bewezen kennis met resultaat.

Martijn de Jager

Leuke praktische training met handige tips en voorbeelden

Klein beetje theorie, maar met name veel oefeningen gedaan. Handigste tip de Roman Room, maar ook de mindmap verwacht ik wel te gaan gebruiken voor grote projecten. Nu vooral zelf aan de slag met blijven oefenen snellezen, want hier valt nog aardig wat winst te boeken kwam ik achter. Dat kan de eerste 30 dagen mooi met de dagelijkse tekst die je nog toegemaild krijgt. Zeker een aanrader!

Janneke Bos

Superleuke en interessante cursus

Duidelijke uitleg door de docent en handige tools hoe je de opgedane kennis kunt gebruiken in je werk en/of school. De opbouw van de cursus maakt dat je er met je aandacht bij blijft.

Caroline Scholtz

Een energieke training

Vorige week via m’n werk een training van Tijdwinst met top trainer David gevolgd. Hij kwam vol energie binnen en dat bleef zo gedurende de dag, hierdoor kon je de aandacht er makkelijk bijhouden. De stof is interessant en leerzaam en David brengt het op een leuke manier! Super blij met de mooie tips van deze dag. Bedankt David & Tijdwinst!

José Snijder

Heel erg leuke training waar je gelijk wat aan hebt, zowel op het werk als privé.

Nuttige tips en inzichten gekregen. Ik verwacht dat ik mijn concentratie nu beter kan vasthouden en ook bijvoorbeeld namen beter kan onthouden. David maakt deze training spelenderwijs heel pakkend! Aanrader dus!

Wij zijn geaccrediteerd door

Nadine
Account manager

Heb je vragen of wil je advies?

+31(0)85-0651019
Stuur een bericht

Klanten geven ons een 9.3

Over Snellezen.com

Bewezen effect: 6 jaren verkozen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie ‘Persoonlijke Effectiviteit’.

Deze website Snellezen.com is een onderdeel van Tijdwinst.com. Tijdwinst.com is ook gespecialiseerd in feedback geven, gesprekstechnieken, assertiviteit, time-management, snellezen en slimmer werken. Je mag van ons verwachten dat we enthousiast maar óók kritisch zijn over onze eigen trainingen en werkwijze. Door continu te vragen om feedback van onze klanten en deze te gebruiken voor verdere optimalisatie, houden we onze snellees opleidingen nu én in de toekomst toonaangevend. Wij verzorgen praktische cursussen, workshops en lezingen door heel Nederland, België en soms ook (ver) daarbuiten voor onze Engelstalige internationale klanten.

Bekijk ons team

Wij verzorgen cursussen snellezen voor o.a.

Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 5.000 beoordelingen

+20 jaar ervaring

+20 jaar ervaring

Met onze ruim 20 jaar ervaring zijn wij dé specialisten