Waarom zou je een opfrisdeelname doen?

  • Je vindt het belangrijk om dit deel van jouw persoonlijke effectiviteit een blijvend punt van ontwikkeling te maken. De training nogmaals volgen stimuleert je hierin.
  • Na je eerste training ben je aan de slag gegaan met jouw belangrijkste ontwikkelpunten. Je merkt echter dat bepaalde zaken zijn weggezakt en je wilt dat graag even opfrissen.
  • Je weet dat wij de training constant doorontwikkelen en je wilt zien welke nieuwe inzichten, technieken, tools en apps er sinds je laatste deelname zijn toegevoegd.

Voor wie

De opfrisdeelname is bedoeld voor iedereen die eerder de eendaagse training volgde, het maakt hierbij niet uit of je de training in-company of als open training hebt gevolgd.

Voor mensen die een dagdeelworkshop of inspiratiesessie volgden geldt de opfrisdeelname helaas niet. Wel kom je in aanmerking voor 10% korting voor een reguliere deelname.

Open training gemist?

Indien je jezelf opgeeft voor de Open Training kan het altijd voorkomen dat je daarna verhinderd bent. In dat geval kun je kiezen om jezelf kosteloos te laten vervangen of om later alsnog deel te nemen door gebruik te maken van een opfrisdeelname.

Kosten

De kosten voor een opfrisdeelname bedragen €65,- excl. btw voor een training op locatie en €45,- excl. btw voor een online training.

Hoe geef ik me op?

  • Je kunt je opgeven door een datum te selecteren in ons agenda.
  • Vermeld in het opmerkingenveld dat het om een opfrisdeelname gaat en geef aan op welke datum je de training eerder gevolgd hebt.
Nadine
Account manager
Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 
9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 6.000 beoordelingen

+
25 jaar ervaring

+ 25 jaar ervaring

Met onze ruim 25 jaar ervaring zijn wij dé specialisten