Persoonlijke effectiviteit betekent voor Laura: bewust zijn van je eigen sterktes en zwaktes en daar zo optimaal mogelijk mee omgaan. Laura is van nature goed georganiseerd en gedisciplineerd maar raakt ook snel afgeleid. Door structuur en tijdvakken in te passen maakt ze het beste van haar beschikbare tijd en maakt ze zelden overuren.

Als tekstschrijver voor Tijdwinst schrijft ze dan ook graag over onderwerpen zoals (persoonlijk) leiderschap, time management en assertiviteit. Voor Laura staan bewustzijn en zelfreflectie daarbij centraal. Je kunt immers nog zoveel zelfhulpboeken en artikelen lezen, als je er niet bewust bij stilstaat gaat er niks veranderen.

Naast schrijven is Laura werkzaam als loopbaancoach en social media manager. Dit dwingt haar om op de hoogte te blijven van de laatste trends & ontwikkelingen en probeert ze graag nieuwe tips uit die ze vervolgens adviseert aan haar eigen klanten. Dit zorgt ervoor dat ze niet alleen de verbinding kan maken met anderen maar dat ze uit eigen ervaring kan adviseren.