Ontdek hoe Nederlands meest populaire cursus snellezen u kan helpen om tijd te besparen en up-to-date te blijven.
Open
X

Cursussen & Workshops. Volg een 1-daagse cursus of incompany workshop van een halve dag.

1-daagse cursus of korte workshop?

Of u nu administratief medewerker bent of algemeen directeur, onze cursussen en korte workshops zijn bedoeld voor alle kantoorwerkers die hun tijd graag productiever willen benutten met meer controle en minder stress.

Al onze compacte trainingsprogramma’s helpen om uw vaardigheden aan te vullen met de laatste nieuwe technieken en inzichten om slimmer te werken en tijd te besparen.

Onze compacte cursussen en workshops

cursus snellezen

Snellezen (inclusief Mindmapping en Geheugentechnieken)

Heeft u veel leeswerk maar te weinig tijd om bij te blijven? Leer hoe snellezen, mindmapping en geheugentraining u kan helpen om informatie sneller te verwerken en beter te onthouden en begrijpen.
cursus snellezen – lees meer informatie over deze cursus
– direct inschrijven voor een open training
– een offerte aanvragen voor een incompany training of korte workshop bij u op locatie

 

Onze twee verschillende trainingsvormen

1. Bedrijven & groepen

Voor u is er onze in-company training: deze cursus kan bij u op locatie (in-house) voor een groep mensen worden verzorgd. U heeft hiervoor niet meer nodig dan een geschikte (vergader)ruimte. De duur van deze training wordt in overleg met u afgestemd. Meest gevraagd zijn onze compacte 1-daagse cursus en de korte workshop van maximaal 4 uur (1 dagdeel).

2. Particulieren & individueel

Voor u is er onze open training: deze 1-daagse cursus wordt maandelijks geheel verzorgd door ons georganiseerd op een centrale locatie in het land. U kunt hieraan individueel of met meerdere mensen deelnemen. Zie de agenda voor de eerstvolgende open training.

 Van harte aanbevolen

De volgende organisaties zijn u al voorgegaan. Neem gerust contact op met onze klanten over hun ervaring met ons.

Kijk ook eens hoe onze 1-daagse trainingen door deelnemers gewaardeerd worden op Springest, de grootste onafhankelijke vergelijker voor opleidingen in Nederland:


 

X