Beste opleider van Nederland

6 jaar verkozen

Tevredenheidsgarantie

Meer dan 6.000 beoordelingen

Score: 9,4

Van onze cursisten

Ruim 25 jaar ervaring

Wij zijn dé specialisten

Ons aanbod van trainingen

Kies wat bij je past.

1 Daagse open training

Leer binnen 1 dag de modernste technieken op het gebied van snellezen, geheugentechnieken en mindmappen op één van onze locaties in Nederland.

 • Training van maximaal 1 dag
 • Praktisch en toepasbaar
 • Gegeven door échte experts

Meer informatie

In-company groepstraining

Leer samen met je collega’s over snellezen, geheugentechnieken en mindmappen. Bij jullie op locatie, toegespitst op jullie wensen.

 • Training van maximaal 1 dag
 • Samen met je collega’s
 • Toegespitst op jullie praktijk

Meer informatie

Workshops en lezingen

Als jij zorgt voor het publiek en de locatie, zorgen wij voor de inspiratie. Geschikt voor speciale evenementen, bijeenkomsten en congressen. Gegeven door échte experts.

 • 20 minuten tot halve dag
 • Actuele thema’s op maat
 • Geschikt voor congressen

Meer informatie

Online cursus snellezen

Je volgt de reguliere training, maar dan online. Hierin leer je alles wat je moet weten op het gebied van snellezen, in een kleine groep met veel interactie.

 • Training van maximaal 1 dag
 • Te volgen vanuit huis
 • Direct toepasbaar

Meer informatie

6 keer verkozen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie ‘Persoonlijke Effectiviteit’

Bij ons leer je de beste technieken op het gebied van snellezen, geheugentechnieken en mindmappen. Wij brengen je volledig op de hoogte van alle actuele methodes en invalshoeken.

 

 • 1 daagse cursus van van 09:00 uur tot 17:00 uur, inspirerend van begin tot eind.
 • Praktisch en direct toepasbaar, gegeven door échte experts en boordevol tips.
 • Scherp geprijsd! €325,- excl. btw voor de online cursus en €395,- excl. btw voor de open training.

Aankomende cursus data

Eerstvolgende data van onze open trainingen en online trainingen bij jou in de buurt. Ook als In-company training aan te vragen.

Expert in slimmer (samen)werken en persoonlijke effectiviteit

Tijdwinst.com is gespecialiseerd in slimmer (samen)werken en persoonlijke effectiviteit. We verzorgen 1-daagse trainingen op het gebied van feedback geven, gesprekstechnieken, assertiviteit, time management, snellezen, thuiswerken en leidinggeven.

Bij ons leer je de beste technieken op het gebied van modern time management en slimmer werken. Wij brengen je volledig op de hoogte van alle actuele methodes en invalshoeken. De cursus is bedoeld voor kleine groepen met maximaal 12 deelnemers. Persoonlijke aandacht vinden we namelijk belangrijk, daarom ontvang je ook feedback op maat met een persoonlijk actieplan. Volg je de cursus graag met collega’s? Dan is een in-company training op maat een passende oplossing. Gegeven door échte experts, bij jou op locatie.

Maak kennis met ons team

Bekijk onze video
Leuke training, met genoeg tips en oefeningen.
Gwen Kappen
Ik vond de eendaagse timemanagement cursus heel leuk en nuttig. Goede docent, en alles duidelijk uitgelegd en praktisch gemaakt zodat ik er ook gelijk mee aan de slag ben gegaan.
Yildiz van der Zijden
Goede training met zeer waardevolle tips en trucs
Mingus Soplanit
Een behoorlijk leerzame cursus waar je ook echt iets aan hebt. Een hele fijne man die echt de tijd voor iedereen neemt en alles duidelijk uitlegt
Can Cakiroglu
"Duidelijke en ervaren trainer. Uitleg -> oefening met collega, kort filmpje en bespreken is de training niet te eentonig en houd je je aandacht erbij. Veel nuttige tips gekregen die ook direct toepasbaar zijn.
Francisco Chang
Alles was duidelijk en helder te begrijpen. Voorbeelden van situaties die je dagelijks ook meemaakt. Dat wil niet zeggen dat je zelf niks hoeft te doen. Want de echte training begint na de training om het uit te werken in je dagelijkse leven. En natuurlijk de tijd gunnen om het te laten werken. Daarom een geslaagde training
Nico Klein
De trainer wist tot op het einde van de dag mijn aandacht er bij te houden. Er was veel interactie met het publiek, korte en bondige demo's. Veel uitleg was concreet en to the point! Een aanrader.
Sandra Roufs
Belangrijke theorie dat vertaald word naar waardevolle praktijk voorbeelden en use cases. Daarnaast kregen we veel handige tools aangerijkt incl. voorbeelden. Ik zal deze training zeker aan al mijn collega's en vrienden aanrader!
Menno de Kok
Ik ben verbaasd over de resultaten die behaald kunnen worden door heel simpele technieken. Training was logisch opgebouwd, de kennis werd heel goed overgebracht door de trainer.
Fenny Aalbers
Het was een leerzame dag waar ik veel aan heb gehad. De trainer heeft deze dag op leuke manier ingedeeld zodat de groep het ook heel leuk vond.
Gerrold G.H. Huisman
leerzame en productieve dag en gelijk in de praktijk inzetbaar.
Dennis Versteeg
Met een bevlogen en enthousiaste cursusleider heb ik een leuke en leerzame cursusbijeenkomst gehad.
Ruud de Klerk
Zeer fijne training door een enthousiaste trainer. Heel herkenbare valkuilen worden aangepakt. Handige en praktische tips ontvangen om dit makkelijk en snel aan te pakken. Waardevolle training!
Angela Meijners
In-house dag voor ons team van 12 personen georganiseerd. Heldere meteen toepasbare informatie. Training zit goed in elkaar en trainers zijn professioneel en weten het zeer goed over te brengen.
Helen Roukens
Hele nuttige cursus die prettig wordt gegeven
Claudia
Interessante Cursus. Met goede afwisseling tussen praktijk theorie.
Jaap Voermans
De trainer legt duidelijk uit! Heldere informatie. Hele praktische bruikbare tips.
Erik Liebrand
De trainster (tevens acteur) heeft ons stap voor stap meegenomen door alle fases van een gesprek. Dit ging gepaard met veel interactie, oefeningen en persoonlijke tips.
Monique Ferdinandus
Duidelijk met handige tips
Ruud Geurts
Een 20-tal tips opgepikt, welke ik ga implementeren in mijn dagelijks werk. Erg praktisch ingerichte cursus!
Arjan Brouwer
Nuttige cursus. Interessant, veel geleerd en veel aan gehad.
Irina Mostovaya
Ik heb de training Snellezen, Mindmappen en Geheugentechnieken gevolgd bij Tijdwinst.com. David Bakker gaf de training. En hoewel deze op de vrijdag werd gegeven was het tot het einde boeiend en ook leuk om te volgen. Ik raad deze training dan ook iedereen aan.
Patrick van Ewijk
Ik vond het een fijne en duidelijke training. Goede tips en tricks gekregen.
Stefanie de Block
Ik vond het een zeer leerzame cursus waar je echt veel aan hebt. Duidelijke informatie, voldoende tijd voor vragen stellen en punctueel.
Renate Stoker
Prettige to the point training met nuttige tips wat gelijk bruikbaar is in de praktijk.
Paulien van Suilichem
Ondanks dat het voor ons op een zaterdag was heb ik hier zeker geen spijt van gekregen om hier aan deel te nemen. Zeer leerzaam, en ik heb hier zeker een boel van geleerd.
Gose Bos
Een training waar ik direct wat aan hebt.
Michel Nijlant
Veel goede en praktische tips. Op leuke en luchtige manier gebracht.
Aad Frederiks
De training was heel praktisch, met veel herkenbare dingen uit de dagelijkse praktijk. Ik liep de training uit met praktische handvatten die ik de dag erop meteen kon toepassen. Heel bruikbaar. Ik vond ook de positieve toon waarop het gebracht werd erg inspirerend.
Carmen Alvarez
Tijdens de training heb ik veel tips en adviezen gekregen die ik in mijn dagelijkse praktijk goed kan toepassen. Dit zal mij overzicht en tijdswinst opleveren en mijn werk makkelijker maken. Ik vond het fijn dat er veel interactie was tijdens de training en de cursusleider ook voorbeelden gaf uit eigen praktijk.
Carla Stoop
Een afwisselende cursus met veel tips - tricks en praktische informatie.
Robbert Thier
Heel veel handige tips en trucs gehoord en gezien van een energieke en deskundige trainer.
Jitske Schafraad
Zowel het snellezen als het onthouden waren supernuttige onderdelen. En Patrick gaf het op een leuke, humorvolle en prikkelende manier. De skills beklijven natuurlijk wel pas als je er mee blijft oefenen na de training.
Marthe
Training was compact en praktisch. Goede tips
Wim van der Ende
Ik kwam zonder verwachtingen en ging zeer tevreden naar huis met nieuwe en opgeschudde kennis
Jaco Platel
Ondertussen genoeg cursussen meegemaakt, deze was de eerste waar ik er niet na n maar uur wel klaar mee was. Zelf na de pauze had ik er nog zin in en was ik benieuwd naar meer. Ik denk dat de content gewoon erg nuttig was, maar ook David deed het erg goed. Deze man bleef maar leuk om naar te luisteren.
Pieter Jansen
Fijne training met veel tips.
René Maes
Prettige trainer met een duidelijk opgebouwd en gevarieerd programma. Veel interactie en voldoende ruimte voor inbreng en maatwerk voor de deelnemers. Verder zijn de tips heel praktisch en kun je er direct mee aan de slag.
Marco Bout
Ik heb zeer goede ervaringen met Tijdwinst.com; enerzijds als cursusdeelnemer, anderzijds als samenwerkingspartner om trainingen voor onze medewerkers te organiseren. Inhoudelijk sterk, goede en duidelijke instructies vooraf en achteraf, hand-outs die beschikbaar gesteld worden en tutorials om het een en ander nogmaals te bekijken. Ook is de mogelijkheid om een training (bijna) kosteloos nogmaals te volgen erg prettig.
Bonnie Eggen
Ik heb één keer eerder een goede training van Tijdwinst gehad, vandaar dat ik me nu weer bij hun had ingeschreven. Het doel voor mij was de vele rapporten die ik moet lezen sneller door te kunnen nemen waarbij ik wel de belangrijke informatie blijf onthouden. Door de leuke groep, maar zeker ook de enthousiaste manier waarop trainer Patrick voor de groep stond is het redelijk goed gelukt. Naast sneller leren lezen krijg je er een introductie mindmapping en een goed boek bij.
Dave de Liefde
Ongedwongen en relaxte manier van iemand iets bijbrengen
Rolph Koenders
Erg leerzame cursus, goeie uitleg en handige tips.
Ria
Een workshop die heel goed aansloot bij mijn leervraag.
Guus van Velthoven
Prettige opleider, fijne en heldere opbouw van de training. Veel praktische aanknopingspunten en tips. Veel aandacht voor onze voorbeelden uit de praktijk
Renate Tesselaar
David is een enthousiaste kundige docent. Hij houdt iedereen bij de les, en weet de informatie duidelijk en inspirerend over te brengen.
Geertje van Emmerik
Leuk en enthousiast gebracht door de leraar.
Stephan van vliet
Ik vond het een prettige training, ik doe al een hoop dingen goed, maar ook nog wat tip en tools erbij gekregen
Dave Reitsema
Prima cursus en veel geleerd hopen dat we het in de praktijk positief kunnen uitvoeren en natuurlijk ook volhouden.
Rens Kanters
Door de humor, bevlogenheid en kundigheid van de opleider is deze training heel erg leuk en waardevol.
De Vries
Erg leerzame dag gehad, met veel bruikbare tips! Spontane docent die zijn lesstof op een humoristische manier kon overbrengen.
Iris Tasche
De training was zeer nuttig en degene die de training gaf deed het op een hele prettige manier.
Petra Pothoven
Heel interessante training, kan het iedereen aanraden!
Merijn Kuppens
Enthousiaste trainer die het dichtbij de werkelijkheid houdt. Boeiende les met kleine denkactiviteiten tussendoor die je bij de les houden. Hele handige en toepasbare tips gekregen die ik tijdens het werk kan inzetten maar ook in mijn privé leven. Ik raad het zeker aan!
Bente Kruip
De training was pakkend en nuttig. Erg leuke trainer ook, Jon.
Samantha Bark
Was een zeer leerzame training. Met een goeie leraar die met passie vertelde waardoor het geen saaie training was.
David van ’t Wout
Heel erg fijn en nuttig training.
Rozita Mirzaie
Zeer interessante training.
Peter de Clerck
Echt de meest nuttige training sinds jaren. Hier heb je echt wat aan, zin om dit alles toe te passen.
Bas Lustenhouwer
De trainer is motiverend, wisselt prettig af in werkvormen en theorie-praktijk. Ik heb er veel goede tips aan over gehouden en ben gemotiveerd om deze direct in praktijk te brengen!
Marcella van Berlo
Een zeer leerzame dag onder leiding van een enthousiaste en deskundige docent. Theorie werd snel omgezet in direct toepasbare oplossingen en tips.
Jan Peter Robijn
Nuttige tips, maar vooral bewustwording!
Hans Verweij
Leuke praktische training. Had ik al veel eerder moeten volgen.
Dennis Rikken
De inhoud van de cursus en alle tips hebben me aangenaam verrast. Alle medewerkers verlieten ook echt enthousiast de zaal. Dit is natuurlijk ook mede te danken aan de cursus leider.
Frans Plantagie
Zeer interessante dag gehad en niet zomaar even een cursusje tussendoor. De trainer is zeer ervaren en heeft ons van begin tot het eind geïntrigeerd. Nu toepassen maar we hebben een Life-time support heb ik begrepen ;-)
Sebastiaan Jongeneel
Het was een goede cursus waar je weer even een paar tools aangereikt hebt gekregen die snel in de praktijk kunnen worden uitgevoerd. Cursusleider was heel goed en prettig om naar te luisteren.
Roy Goossens
Ik had de hele dag mijn aandacht erbij dit is te wijden aan de trainer. Wat een leerzame en leuke dag. Dankjewel
Esther Prins
Het was van het begin tot het einde een leerzame en interessante training.
Marlon Peters
Goede balans tussen achtergrond / tips en zelf oefen met snellezen. Gebracht door enthousiaste trainer met kennis van zaken en ruimte voor eigen inbreng.
Tjerk van der Ploe
Tijdwinst is echt een training waar je iets aan hebt. Zeer leerzaam en er was altijd feedback aanwezen. Dus ik zeg doen... deze training tijdwinst
Gijs van den Berg
Dit is mijn tweede Tijdwinst training, wederom als zeer prettig en leerzaam ervaren. Ik heb op mijn werk ook al mensen geënthousiasmeerd.
Ruben Keulen
Een hele leerzame dag gehad, met goede uitleg. Ik heb er veel van op gestoken en zal het ook zeker aanbevelen!
Jan Bakker
Meestal heb ik op driekwart van een trainingsdag een dip, dat was nu niet het geval. Wat een leuke training was dat en het enthousiasme en energie van de trainer werd overgenomen door de groep.
Zillah Evers
Duidelijke en leerzame cursus. Aanrader.
Wesley
Een zinvolle en vooral toffe dag. Als alle werkdagen zo waren...!
An De Ridder
Het was een erg nuttige 1-daagse cursus. Veel geleerd, en nuttige tips die goed toepasbaar zijn voor iedereen. De cursus werd gegeven door een erg enthousiaste cursusleider, die ons de hele dag op een leuke manier geboeid hield
Yvette Wiegand
De trainer had een vlot verhaal en wist met leuke voorbeelden de aandacht te trekken. Heb een aantal praktische handvatten direct kunnen toepassen.
Sebastian Sieburgh
Praktische training waarin ik veel nieuwe skills heb geleerd om efficiënter te kunnen werken. Erg fijn!
els doornhein
De cursus snellezen - geheugentechnieken - mindmapping was zeer interessant. De lessen waren zeer aangenaam om te volgen en werden niet op een droge manier opgezegd. Er was veel interactie met de lesgever en de andere cursisten waardoor alles aangenaam was om te volgen. De locatie was goed gekozen, dicht bij het openbaar vervoer (helaas niet in België ;-) ) Zeker aan te raden
Luc Bielen
Het programma werd goed begeleid met genoeg pauzes. De tutor maakte persoonlijk contact met elke deelnemer, maakte tussentijds mooi samenvattingen van de stof en gaf enorm veel praktische tips (met een goede uitleg om het ook daadwerkelijk te implementeren)
Sebastiaan Legemaat
Interessante training. zeer leerzaam. Wordt ook goed gegeven, Hoop info in één dag maar genoeg pauze om te verwerken. De dag vloog voorbij. Ben gemotiveerd om actie te ondernemen!
Jorgen Tol
Ik heb de training als leerzaam ervaren. De training werd op een hele prettige manier gegeven. De sfeer was dan ook heel goed. Iedereen deed goed mee. Fijne ervaring.
Andrea Garritzen
heel fijn dat je er daarna meteen mee aan de slag kan
Edward van de Pol
Nuttig en in praktijk toe te passen
Harm Cornel
Een zeer vriendelijke trainer welke in een goede manier de training uitlegt en je betrekt bij de training voordat je het weet is de training al weer voorbij. Tijdens deze training krijg je veel tips en tricks welke je gelijk in de praktijk kan brengen.
Mark Van den Berg
Vlot verteld onmiddelijk toepasbaar.
Jurgen Quasters
Tijdwinst.com biedt nuttige, praktische én toegankelijke een-dags cursussen. De trainingen zijn erg geschikt voor kantoor medewerkers en mensen met een communicatie-gerelateerde functie. Ik kan de trainingen daarom zeker aanbevelen.
kevin kardux
Een hele leerzame dag met duidelijke voorbeelden en tips die je kunt gebruiken in het dagelijks leven. Erg interessant en ik heb er zeker wat aan.
Tara Straatman
Een prettige docent die op een leuke en enthousiaste manier verteld over tijdwinst. Tevens handige tips die je helpen in je dagelijkse werk
Bas Coolen
Leuke interactieve training die op een duidelijke manier gegeven wordt. Ik heb er zeker een aantal goede ideeën opgedaan.
Patricia Jongen
Interessante cursus, ik hoop mezelf de tools en tips eigen te kunnen maken.
Ellen
Zeer uitgebreide training met praktijkvoorbeelden die toepasbaar zijn in de organisatie.
Oscar Eerland
Erg leerzame training met een adequate trainer. Weet waar hij het over heeft en brengt het op een leuke manier.
Fjolla
Zeer nuttige en praktische tips en zeer luchtig en mooi gepresenteerd.
Bart Doeze
Leerzame training met veel tips, ook technische, die je direct in de praktijk kan brengen.
Daphne de Leeuw
Fijne en duidelijke training Veel bruikbare tips!
Rebecca Bakker
De hele dag door blijft het boeien. Uitstekende trainer die alles goed uitlegt met een plezierige stem waardoor de aandacht tijdens de training blijft.
Monique Lemaire
De trainer brengt de informatie duidelijk over. Interactief. De training dag is zo voorbij. Je gaat met positieve energie de deur uit!
Marianne van Soest
De cursusdag Snellezen en Mindmapping was praktisch en leerzaam. De instructeur Patrick was deskundig en de cursus bood een goede balans tussen theorie en praktijk. Ik heb handige vaardigheden geleerd die ik direct kan toepassen in mijn dagelijks leven. Aan te bevelen voor wie zijn lees- en denkvaardigheden wil verbeteren. De namen van alle cursisten vergeet ik voorlopig niet meer echt geweldig!
Dennis Versteeg
Ik heb deze cursus als prettig ervaren. De input was overzichtelijk, praktisch en te volgen. Fijne docent die goed in staat was om een groep te boeien en opbouwend te werken.
Joost Wolters
Ik ben geen moment afgedwaald, directe leuke cursus met een leuk klein team. Heel leerzaam!
Rianne
Je kunt meteen de dag erna aan de slag met alle handige tips en tools. Voor de training was ik sceptisch maar er zitten handige bruikbare tips in!
Astrid Streng
De training was super leerzaam. Heel fijn om direct wat praktijk voorbeelden en uitleg te krijgen wat direct toepasbaar is. Zeker een aanrader.
Lieke Winkelhuis
Zeer herkenbare problemen worden besproken en voor je opgelost.
Hans Bareveld
Een training met héél veel tips die je meteen in de praktijk kan brengen!
Sandra Boumans
Het was een mooie, leerzame dag. Verschillende leuke mensen ontmoet en een goede trainer. Dank je wel voor de handige tips!
Anoeska Hagenstein
Heb na vandaag ervaren hoe vlug er aannames worden gedaan, terwijl je eigenlijk je eigen dieper in een persoon zou moeten verdiepen en luisteren, en tevens je eigen best ook wat kwetsbaarder mag openstellen.
Roland van Delft
De training deden we met collega's waardoor het gezellig en leerzaam is. De situaties die worden besproken zijn daardoor ook herkenbaar. De trainer vond ik vakkundig.
Anda reniers
Mooie opzet theorie en praktijk en snel toepasbaar. Goede trainer die goed aansluit bij de groep.
Marjolein van Eggelen
Helder en met praktische voorbeelden die blijven hangen en snel toepasbaar zijn.
Petra Elgersma
Training werd goed gegeven en de tips en tools zijn praktisch goed inzetbaar.
Cas Hendriks
Training was leuk gebracht met veel toepasbare tips.
Eline de Zeeuw
Jullie ontvangen van mij een beoordeling met het cijfer 9!
Dennis Veugelers
De training is door mij positief ontvangen. De oefeningen waren naar aanleiding van voorbeelden uit de praktijk. Lekker praktisch. Veel dingen wist ik al wel maar het was goed om hier nogmaals bewust mee bezig te zijn. Je staat er versteld van hoeveel is gebaseerd op aannames over en weer!
Cindy Tiemens
Zeer ervaren en deskundige trainer die heel goed theorie aan praktijk aan elkaar koppelt.
George Latchmansing
Ik kan het geleerde direct toe gaan passen. Het is op een heel prettige manier gebracht voor de trainer. Zeer aan te bevelen!
Maaike Brouwer
Een hele fijne en praktische training, gegeven door een net zo fijne trainer. De sfeer is goed, het materiaal sluit aan bij de praktijk en er is ruimte voor verdieping.
Jasper

Een training die zeker de moeite waard is.

De onderwerpen bleven boeiend, inspirerend en zijn direct toepasbaar op het werk maar ook privé. De training werd op een informele en boeiende manier gegeven door Patrick, een enthousiaste trainer!
Ank Wolf
Fijn om na een aantal onderwerpen stil te staan met welke tip je als eerste aan de slag gaat.
Monique Cabbolet
Uitstekende trainer, goede opbouw, een training waar je direct praktisch mee aan de slag kunt.
Sandra Meijer
Nuttige dag, heldere en duidelijke uitleg dat direct toepasbaar is.
Arjan van de Groep
Klantenvertellen

Artikelen boordevol tips

Wij delen continu onze ervaringen en tips om je te inspireren.

Binaural beats: niet magisch, wel een uitstekend hulpmiddel...

Misschien ben je er bekend mee, misschien ook niet: binaural beats. In feite is het niet meer dan geluid waarbij elk oor een verschillende frequentie waarneemt, meestal in de vorm van trillingen. Het doel? Jou en je brein in een andere staat brengen voor verbeterde concentratie of een diepere nachtrust. Klinkt zweverig, blijkt pure wetenschap!

Lees verder
Moeilijke teksten lezen wordt makkelijk wanneer je deze 4 dingen doet

Begrijpend lezen: ook belangrijk NA je schooltijd –...

Begrijpend lezen. Je hebt er misschien lichte trauma’s aan overgehouden van de basisschool. Al die lastige multiple-choice-vragen, signaalwoorden en niet-interessante teksten waar je doorheen moest ploegen… Maar begrijpend lezen is niet alleen in groep 4 en 5 belangrijk. Ook als kenniswerker is deze vaardigheid essentieel om je werk goed te doen. Hoe doe je het? Dit zijn 7 praktische tips. […]

Lees verder

Slimmer werken begint met slimmer pauzes nemen! Alles...

Een paar minuten pauze welteverstaan. Als je brein hard werkt, wanneer je diep denk- of studiewerk verricht, wordt dat compleet teniet gedaan als je niet op tijd pauzeert. Om te lezen, leren, denken én onthouden moet je niet harder maar slimmer werken. Volg de perfecte werk-pauze routine, die breinonderzoekers kort geleden ontdekten.

Lees verder
Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 
9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 6.000 beoordelingen

+
25 jaar ervaring

+ 25 jaar ervaring

Met onze ruim 25 jaar ervaring zijn wij dé specialisten