Vacature trainer

Ben jij een ervaren trainer met passie voor snellezen, geheugentechnieken en mindmappen?

Tijdwinst.com is altijd op zoek naar ervaren en inspirerende trainers die een passie hebben voor snellezen, time-management en slimmer werken.

Wij zoeken trainers met een WO/HBO achtergrond en ruime ervaring als trainer of docent, die het leuk vinden om op freelance basis voor Tijdwinst.com bij grote en kleine organisaties in heel Nederland en België aan de slag te gaan.

Je moet theoretisch onderbouwd zijn maar je moet ook een ervaringsdeskundige zijn. Je bent een ervaren snellezer, je past mind mappen toe en je ziet het als een uitdaging om geheugentechnieken zelf uit te proberen.

Wie is Tijdwinst.com?

Tijdwinst.com is een gespecialiseerd opleidingsbureau dat mensen en organisaties helpt om hun taak en tijd zo optimaal mogelijk te managen met behulp van bewezen praktisch toepasbare technieken en inzichten. Met veel genoegen inspireren wij uiteenlopende grote en kleine organisaties waaronder Shell International, Vodafone, HP, Heineken, diverse Ministeries en de Raad van State. Met onze cursussen, workshops en lezingen bieden wij ondersteuning op het gebied van: time-management, slimmer werken, effectief informatie verwerken en sneller leren.

Hoe werken we bij Tijdwinst.com?

Ons team bestaat momenteel uit 15 mensen, een combinatie van back-office medewerkers en trainers die veel onderweg zijn. Kenmerkend voor de medewerkers van Tijdwinst.com is dat we zelf leven wat we onze klanten leren in onze trainingen. We hebben specialistische kennis in huis, een uitstekend oog voor kwaliteit en we zijn zeer goed in staat om zelfstandig te werken en oplossingsgericht te denken. Zeer belangrijk is dat we zoveel mogelijk geconcentreerd én planmatig werken met daarbij oog voor het effect van ons eigen gedrag op de productiviteit van onze collega’s en natuurlijk onze klanten. Vooruit denken om zoveel mogelijk ad-hoc werkzaamheden en onnodige interrupties te voorkomen staat daarbij centraal.

Wij zoeken trainers met:

  • Een afgeronde WO of HBO opleiding.
  • Minimaal 5 jaar ervaring als trainer.
  • Veel praktijkervaring met het toepassen van snellezen, geheugentechnieken en mindmappen in de praktijk.
  • Bekend met de belangrijkste methodes, boeken en schrijvers op dit vakgebied.
  • Je hebt een frisse, toegankelijke wijze van presenteren zonder wollig taalgebruik. Je focust op de praktische toepassing van de technieken.
  • Je bent bekend met de nieuwste software op het gebied van mindmappen en de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van lees- en informatieverwerking.
  • Je leest graag én veel, met name over persoonlijke ontwikkeling, geheugenwerking, focus, efficiënte informatieverwerking en de laatste nieuwe ontwikkelingen op het gebied van lees- en leergedrag.
  • Je hebt een groot inlevingsvermogen en bent gewend om resultaatgericht te werken met cursisten.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Reageren op deze vacature voor freelance trainer kan via onze collega Björn Deusings, bereikbaar per e-mail: bjorn@tijdwinst.com

Acquisitie en telefoontjes naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

Lees alles over onze populaire 1-daagse open trainingen bij jou in de buurt

Lees alles over een 1-daagse in-company training bij jou op locatie

Heb je vragen?

Bel ons, we helpen je graag verder:

046 4811 055 *

Of mail ons je vraag: info@tijdwinst.com

* Vanuit België: 0031 46 4811 055
Maandag t/m vrijdag • 08:00 tot 20:00 uur

Maatwerk training?

Vertel ons vrijblijvend over de uitdagingen waarmee jullie te maken hebben.

Vraag een voorstel aan en laat je verrassen door onze aanpak.

8,6
10 0
Tijdwinst.com
4863 Beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Gratis slimme tips!

Laat je maximaal 2x per maand inspireren met slimme tips voor een druk én leuk (werk)leven:

Maximaal 2x per maand.
Geen spam, beloofd!

X